dilluns, 18 de febrer del 2013

amoR de cap de setmana

Roma... buf!!! no sóc partidari dels amors de cap de setmana, però se'ns dubte amb Roma encara menys, et quedes insatisfet i amb ganes de descobrir i veure més, perquè són tants els atractius d'aquesta ciutat que és impossible encabir-ho tot en 2 dies. 
No havia estat mai en una ciutat tan turística, agoviant fins i tot en cert llocs... sobretot si et dediques a visitar el munt de monuments i atraccions que hi ha, només veuràs guiris com tu per tot arreu, en aquesta época, molts asiàtics, que no crec que vinguin a despedir-se d'en Benet precisament.
Així doncs la meva sensació ha estat agre-dolça i m'ha quedat clar que en el futur m'agradaria venir amb més tranquil.litat, per descobrir totes aquestes coses, llocs i gent... que en dos dies han quedat amagats darrera els japonesos i els monuments. 
També em poso un mea culpa, evidentment només estrictament en el camp fotogràfic, en el sentit que moltes fotos les he vist o pensat però no he tingut el temps material o la situació que buscava en concret.
Per cert el millor de tot amb diferència, "l'Aperol glace" no deixeu de provar-ho en qualsevol bar, ristorante a qualsevol hora del dia o nit...
Bé!! plego de dir tonteries, aquí unes quantes fotos per mostrar el que he vist, i a vegades el que no he entès... sobretot en el tema Vaticà.

amoR i vermut
l'Oculo del Panteo, se'ns dubte l'estructura que més m'agrada
Coliseo apocalíptic
molta nu tela
1era incognita: ovnis al vaticà ???
 molta atenció !!!!
Neptú...no?
l'autoritat ???
la Pietat !!!!
 1/2 decapitat
 gosset trist d'aparador...
formatgeeeet!!!
ecològic a pl. St. Pere
façana a Trastevere
guiri XVIII
2ona incògnita: vigila!!... el preu de l'entrada?
 escultura a l'atzar
 Llongueres a la Romana
sense comentari
ambient nocturn al Panteo
 el nostre grup a Roma






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada