divendres, 8 de juliol del 2011

Curs Fotografia paisatge, la FES Olot



Aquesta setmana he assistit al curs de fotografia de paisatge a Olot, L'Oriol Alamany n'era el professor docent. Ens hem divertit d'allò més, per mi ha estat com refrescar la memòria de molts consells i tècniques que havia après de l'Oriol ja fa anys a través dels seus llibres, suposo que tots ens hem quedat amb ganes de més... de fet alguns hem quedat per fer més sortides fotogràfiques molt aviat. També m'he donat compte que per mi últimament el paisatge havia passat a un nivell més secundàri, però ara crec que les imatges o paisatges que incloc en un reportatge han de ser d'un nivell més alt, composició i punt de vista més acurat.

1 comentari:

  1. I tant que n'hi ha molts que ens hem quedat amb ganes de més!
    Ha sigut una setmana molt enriquidora i l'Oriol és una persona molt propera que no té cap problema amb ensenyar-te els que sap i fins i tot explicar-te anècdotes i donar-te consells mentre esmorzem després d'una sortida fotogràfica.

    En quant a la teva web m'he quedat ben parat de la quantitat de bones imatges dels llocs que has visitat i dels articles que escrius. Sembla que tens un molt bon bagatge fotogràfic i cultural.

    T'aniré espiant ;)

    ResponElimina